Tänään käytiin heppasen kanssa vähän pellolla revittelemässä. Pistettiin ponille kaikenmaailman vehkeet päälle ja Stiga perään. Lumet pöllys ja kaikilla oli hauskaa, ehkä eniten ponilla, kun kerrankin sai juosta ja kukaan ei tippunu kyydistäkään.
Perässä oli kyllä vähän vaikeuksia pysyä, sekä miulla että Veeralla. Välillä odoteltiin tyttöä, kun se oli unohtanut homman jujun ja jäi nutustelemaan hevosen lantaa tai kaivamaan myyriä koloistaan.
Nyt se sitten nukkuu tuossa sohvalla... Hyvä että sai vähän riehua ulkona, ei tarvitse sitten raketteja kuunnella liian tarkasti.
Tuskin kyllä on hirveän iso show meillä paukuttelun alkaessa, on katsottu paukkuvia leffoja ja kuunneltu jo muutaman päivän ajan ihan live paukutuksiakin. Ei ole edes korva liikahtanut, eli toivotaan parasta... :)
Eilen kun käytiin aamulenkillä, törmättiin toiseen lansunarttuun. Asuvat kuulema naapuri talossa (ei hirveesti vissiin tykkää käydä ulkona, kun ei ole aiemmin näkynyt). Pitkät tovit jutusteltiin ja koirat haisteli toisiaan, oisivat halunneet kyllä riehuakin vähän, mutta ei siinä keskellä katua kehdattu antaa niiden hirveästi pomppia.
Oli kyllä harvinaisen ruma landseer (jos niin saa sanoa), kuulema espanjalainen isä.
Meidän Veerasta kyllä kasvaa paljon kauniimpi ja hyväkäytöksisempi tyttö! :D

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!! Toivoopi Elinan jengi.

2192218.jpg maisemat Stigan kyydistä...

2192222.jpg "Nyt ne karkas!"


2192225.jpg "Mitäs tehdään?"

2192230.jpg "Perääääään!!!"

2192234.jpg "Ei tarvinnukkaan lähteä mihinkään. Olen niin vastustamaton, että kaikki palaavat aina luokseni!"

2192237.jpg Hienosti paketoitu hevonen ja ratsastaja hienosti sujuneen reissun jälkeen hikisinä, mutta onnelisina... :D