Tänään sattui pieni haaveri, kun lenkkeiltiin mettässä. Tyttö sai viiltohaavan anturaan. Noh huolestunut Elina, sitten lähti tyttöä raahaamaan eläinlääkäriin.

Autossa taas vähän vinguttiin (ensimmäiset 100 metriä), mutta muuten neiti käyttäytyi erittäin hienosti ja Elina sai olla ylpeä tytöstä! :)

Eläinlääkäri tiedusteli, minkälaista ruokaa syö ja siihen fiksuna sitten Elina vastasi, että "no sitä isojen pentujen ruokaa titenkin!". Taisi olla lääkärillä vähän hilpeät tunnelmat. :D Eläinlääkäri kehui, sitten että on fiksu tyttö ja oikein hyvin kasvanut, suorat jalat ja kuivat nivelet, tai jotenkin niin.

Rokotuksenkin sai neiti vielä niskaansa, tämänkin otti todella tyynesti. Kiltti lääkäritäti antoi parit raksut ja kehut.

 Kovin ylpeitä on nyt kotiväki tytöstä! :) "Jatkakaa samalla linjalla!" totesi eläinlääkäri vielä loppuksi ja ojensi laskun, 56€. Ei paha...

Protestiksi Elinan ja hoitajan kaulurin virityksille, päätti tyttö pissiä ison lätäkön lattialle... "Parempi siihen kuin autoon..." tuumi Elina. Kauluri saatiin päähän ja lähdettiin tyytyväisenä kotia esittelemään hienoa punaista tassua kissakavereille.

Tassuterkkuja laittelee Veera, kisut ja Elina (leikkii 3 päivää eläinlääkäriä)